Naar de startpagina van deze website
Naar de startpagina van deze website

Tarcitius - Sint-Tarcitiuslogo
Gouw KempenGouw Kempen - District ZuiderkempenDistrict Zuiderkempen

Eikevelden 79A, 2440 Geel
verhuur

Wij verhuren ons lokaal: Ecohuis Tarcitius.

Een Kempische scouts voor jongens vanaf 6 jaar! Onze scouts bestaat uit jongens tussen 6 en 18 jaar, onderverdeeld in 5 groepen. Elke zondag namiddag kan je van 14u00 tot 17u00 gezellig mee komen spelen met ons in en rond onze lokalen in de Eikevelden 79a in Geel.


Wanneer?

Elke zondag namiddag kan je van 14u tot 17u gezellig mee komen spelen met ons in en rond onze lokalen in de Eikevelden 79 in Geel.

Lidgeld?

Je mag op onze scouts twee keer gratis en voor niets komen proberen! Daarna is een inschrijving nodig. Om de inschrijving vlot te laten verlopen, kan u hieronder al een voorinschrijving doen, dan hebben wij van u nog slechts een handtekening en de betaling nodig. De inschrijvingsprijs voor een gans jaar bedraagt 35 euro per lid. Hierin zit de verzekering, het inschrijvingsgeld bij Scouts en Gidsen Vlaanderen en werkingsgeld voor de activiteiten. Wij hanteren geen verminderde tarieven voor meerdere kinderen van één gezin, simpelweg omdat onze bijdrage per lid aan S&GV deze 35 euro praktisch dekt. Gezinnen voor wie de inschrijving financieel moeilijk draagbaar is, bieden wij een spreiding van betaling aan. De mensen die een vrijetijdspas hebben, kunnen de prijs halveren. Hiervoor hebben we een kopie van deze pas nodig. Moest u niet weten wat deze pas is, dan kan u alle informatie hieromtrent op de site van het Sociaal Huis vinden. Via een mailtje naar groepsleiding@tarcitius.be kunnen we deze beide mogelijkheden discreet behandelen.

Das?

das

Takwerking?

Kapoenen Welpen Jongverkenners Gidsen Verkenners Jin


[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-12-16 ]
© Scoutnet 2023