Naar de startpagina van deze website
Naar de startpagina van deze website

Scouts Roeselare - Rolariuslogo
Gouw Zuid-West VlaanderenGouw Zuid-West Vlaanderen - District MandelDistrict Mandel

Gryspeerdts Hof 6, 8800 Roeselare
akabe

Wij verhuren ons lokaal niet.

Scouts en gidsen leren samenleven in ploeg en steken hun handen uit de mouwen. Op kamp, op tocht en tijdens wekelijkse activiteiten leren ze samen met anderen kiezen en beslissen. Al doende leren ze ook hun plan trekken: vuurtje stoken, eigen potje koken, op avontuur. Scouts en gidsen houden van de natuur en zetten zich in voor hun omgeving. Scouting Roeselare richt zich tot kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar. Ook kinderen en jongeren met een mentale of fysische handicap kunnen terecht bij onze akabe-werking.


Waar?

Iedere zaterdag en zondag wordt er activiteit gegeven op het Gryspeerdts Hof te Roeselare.

Wanneer?

Akabe, kapoenen, wouters en Jojo's hebben activiteit op zaterdagmiddag van 14u-17u. Givers en Jin zijn er de zondagmiddag te vinden van 14u-17u.

Lidgeld?

Het inschrijvingsgeld bedraagt 32 euro. Dit bedrag gaat integraal naar het nationaal secretariaat van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Leden voor de akabe-takken betalen evenveel lidgeld. Gezinnen voor wie het inschrijvingsgeld een probleem vormt, kunnen steeds beroep doen op "Scouting op Maat". Hierbij hoeft slechts de 1/3 van het inschrijvingsgeld betaald te worden. Gelieve hiervoor de groepsleiding te contacteren (Hannah Ingels of Stan Vancraeynest via groepsleiding@scoutingroeselare.be). Deze mogelijkheid bestaat ook voor alle kampen.

Das?

das

Takwerking?

Akabe Kapoenen Jojos Givers Jin Wouters1 Wouters2


[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2016-08-10 ]
© Scoutnet 2019