Naar de startpagina van deze website
Naar de startpagina van deze website

Scouts en Gidsen Hansbeke - Nieuwlandlogo
Gouw GentGouw Gent - District MoerkensheideDistrict Moerkensheide

Doornbosstraat 14A, 9850 Hansbeke

Wij verhuren ons lokaal niet.

Wij zijn een gemengde scoutsgroep die elke week opnieuw een 230-tal enthousiaste kinderen en jongeren vanaf 6 jaar samen een leuke tijd laten beleven. Scouts en Gidsen Nieuwland probeert dan ook bij het plannen van activiteiten en het uitvoeren ervan rekening te houden met de vijf basispijlers van de Scouts en Gidsen: Engagement, zelfwerkzaamheid, medebeheer, ploegwerk en dienst zijn thema\'s die in elk scoutsjaar alle aandacht krijgen. Bovendien gebeurt dit bij ons met een stevige dosis plezier en avontuur voor iedereen! Zoals elke scoutsgroep werken wij met takken. Dit zijn leeftijdsgroepen waarin de kinderen en jongeren kunnen spelen, leren, ontdekken en op avontuur gaan samen met leeftijdsgenoten.


Waar?

We komen samen op zaterdagnamiddag van 14.00 tot 17.00 uur in onze lokalen, Doornbosstraat 14 a in Hansbeke. Nuttige informatie over onze werking en alles dat samenhangt met Scouts en Gidsen Nieuwland vind je terug op deze website

Wanneer?

Lidgeld?

Alle jongens en meisjes tussen 6 (1ste leerjaar) en 18 kunnen lid worden van onze jeugdvereniging. Nieuwe leden mogen 2 keer naar de vergaderingen komen om kennis te maken met Scouts en Gidsen Nieuwland. Daarna vragen we om het lidgeld te betalen.

Das?

das

Takwerking?

Akabe Kapoenen Kabouters Welpen Wouters Jonggidsen Jongverkenners Jonggivers Gidsen Verkenners Givers Jin


[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2011-02-28 ]
© Scoutnet 2023